Immo

Interesseert de bouwwereld je ook zo enorm? Kan jij van elk huis een pareltje maken om te verkopen? Wil je mensen graag helpen in de zoektocht naar hun droomwoning? Perfect! Met een opleiding uit het subthema immo leer je alle theorie en praktijk aan om jouw talenten ten volle te benutten.

carrière in vastgoed

inzicht in de huizenmarkt

alles over immo

les van vastgoedexperts

loopbaan in winstgevende markt

uitstekende verkoopskills

voor verhuur en verkoop

immo van a tot z

volgens de vastgoedtrends

inzicht in marktanalyse


allCoursesWithinSubtheme Immo

Colorist, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Colorist.

availableVia

Feng Shui, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Feng Shui en word een krak in je vak als Feng Shui-Designer.

Immofotografie, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding Vastgoedfotografie en start meteen als Vastgoedfotograaf.

Interieurstylist Basis, cpProfessionWithFuture

Behaal je diploma Interieurstylist Basis en ga professioneel aan de slag.

Interieurstylist - Gevorderden, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de expertcursus Interieurstyling en start je eigen onderneming.

Interieurstylist Allround, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Interieurstylist en word een krak in je vak als Interieurstylist.

Vastgoedstylist - Homestaging, cpProfessionWithFuture

Volg de opleiding Homestaging en word een krak in je vak als Vastgoedstylist.


beSureOfYourFuture

Sta je te popelen om te starten in de wereld van immo? Of ga je een verantwoordelijke beleidsfunctie in de vastgoedsector uitvoeren? Goede keuze! Mensen blijven bouwen en verbouwen, maar vooral ook kopen en verkopen. Als goede verkoper, moet je jezelf wel nog altijd weten te onderscheiden. Met een opleiding uit dit subthema doe je sowieso de juiste skills op! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je CV en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Als je als vastgoedmakelaar aan de slag gaat moet je over bepaalde goede eigenschappen bezitten. Een goede makelaar moet de wensen van de klant goed begrijpen en het moet écht een klik vormen.  De makelaar moet persoonlijk contact belangrijk vinden. Bovendien moet hij of zij eerlijk en gemotiveerd zijn en een gezonde dosis zelfvertrouwen hebben. Een goede basis mag dus zeker al niet ontbreken om van start te gaan." - employerSpeaks

Immo

trendsCapitalized

Tegenwoordig is een vastgoedmakelaar voor de meeste mensen een partner. Steeds meer mensen zijn op zoek naar professionals die persoonlijk voor hen op zoek gaan naar een nieuwe woning. Ze willen experts met stijlgevoel die een nieuwe thuis voor hen kunnen vinden. Jij kan die expert zijn. Sommige makelaarskantoren in het buitenland experimenteren al door middel van virtual reality waarbij ‘rondgelopen’ wordt in 1-op-1 huizen die nog gebouwd moeten worden. Meubels kunnen verschoven worden en ramen en aanbouwen virtueel verplaatst. Wellicht is deze technologie in de toekomst beschikbaar om kopers alle mogelijkheden van een te koop staand huis te laten verkennen.

Immo, hundredPercentOfTheTime

Dat de toekomst digitaal is, zal niemand van z’n stoel doen vallen. Voor makelaars is het nu al onontbeerlijk om virtueel aanwezig en vindbaar te zijn.  Sommige makelaarskantoren in het buitenland experimenteren al door middel van virtual reality waarbij ‘rondgelopen’ wordt in 1-op-1 huizen die nog gebouwd moeten worden. Apps en websites maken het mensen makkelijker om met een vastgoedmakelaar in contact te komen. Ze zijn essentieel bij het geven van een eerste indruk aan potentiële kopers. Maar daar stopt het niet. Je presentatie, kennis, gevoel voor interieur en feeling met de klanten zijn allesbepalend in een succesvolle verkoop.

Ik had altijd al een passie voor wonen en interieur om verder te gaan studeren. Daarnaast was ik ook nog eens een geboren verkoper, dus ik wist wat me te doen stond. Ik moest gewoon huizen verkopen. En toch is dat een markt waar je zonder ervaring niet zo makkelijk binnengeraakt. Daarom besloot ik mij, naast mijn vaste job, bij te scholen in afstandsonderwijs. Ik heb er iets langer over gedaan dan gepland, maar ik kon makkelijk zelf mijn eindexamen inplannen en was ook meteen geslaagd. Nu werk ik bijna een jaar als vastgoedmakelaar en ik raad echt iedereen aan om gewoon zijn dromen te volgen. Deze opleidingen maken dat super makkelijk. De opleiding was absoluut een aanrader! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze opleidingen zijn zodanig opgebouwd dat ze professionelen in de vastgoedsector een echte carrière-boost geven. Of je nu in de vastgoedsector terecht wil komen of er al werkt, of je nu gewoon een grote passie voor bouwen hebt of later zelfstandig aan de slag wil, dit zijn de perfecte opleidingen voor jou.

niceToKnowHeader

  • Onder vastgoed, of onroerend goed, vallen niet alleen huizen. Ook grond en gebouwen als hotels, restaurants en casino’s behoren tot het vastgoed, net als alle andere zaken die onverplaatsbaar zijn. 
  • De gemiddelde prijs van een huis bedroeg 231.898 euro in 2014. Voor een appartement betaalde je gemiddeld 205.141 euro.
  • Het duurste gebouw ter wereld staat in Singapore, genaamd Marina Bay Sands. Dit resort heeft een waarde van een dikke 6 miljard dollar. 
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-