Interieurdesign

Interieurdesign

Wil jij ook graag huizendokter worden en een huis zo aankleden dat het zichzelf verkoopt? Word jij laaiend enthousiast van kleurstalen, gordijnstoffen en snuffelen tussen behangpapier? Volg dan een van onze interieuropleidingen waarin jij je vaardigheden met de juiste kennis van zaken aanscherpt.

Dankzij onze lessen ontdek je de technieken die je nodig hebt om een interieur stijlvol aan te kleden en van elk huis een échte thuis te maken.

Kies uit een van onze professionele thuisopleidingen, virtual classes en groepscursussen jouw favoriete opleiding en schrijf jezelf in. Zo school je jezelf om tot een perfecte interieurdesigner die van aanpakken weet en elk interieur perfect maakt. Jouw klanten zullen je dankbaar zijn voor jouw creatieve blik.


allSubthemesWithinTheme Interieurdesign

Immo

Immo

5 homestudies, 7 fgroupcourses, 7 cpvirtualclasses

Interieurstyling

Interieurstyling

7 homestudies, 6 fgroupcourses, 5 cpvirtualclasses

Ontwerp

Ontwerp

1 homestudy, 3 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses


beSureOfYourFuture

De huizenmarkt brengt werkzekerheid. Mensen blijven immers bouwen en vooral ook verbouwen. Interieurvormgevers maken het verschil. Zij slagen er keer op keer in om van een huis een thuis te maken. Hierdoor zijn ze enorm geliefd in de vastgoedsector. Maar ook particulieren vinden steeds vaker hun weg naar deze creatieve specialisten. Succes gegarandeerd!

Iemand die een opleiding interieurvormgeving in avond- of afstandsonderwijs gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor ons als vastgoedkantoor. Dat zijn mensen die van aanpakken weten. Ze zien mee de mogelijkheden van de woningen die we verkopen en hebben een realistisch beeld van wat onze klanten willen. - employerSpeaks

Opleidingen interieurdesign

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar professionals die van elk huis een thuis maken. Ze willen experts met stijlgevoel die personen met woningen verbinden. Jij bent die expert. Een diploma als expert in interieur brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Word daarom nu interieurvormgever! In dienstverband of als zelfstandige. Klaar om te starten?

Interieurdesign, hundredPercentOfTheTime

Interieurvormgeving en -design zijn altijd aan trends onderhevig. Deze sectoren zijn dus voortdurend in beweging. De laatste woontrends krijgen steeds veel aandacht op sociale media, televisie en in gespecialiseerde magazines. Hierdoor hebben je potentiële klanten vaak een perfect beeld van hun ideale interieur. Het is dus belangrijk dat je deze woontrends op de voet volgt en ze naar je hand zet. 

Toen we voor het eerst een huis kochten, hadden we slechts basiskennis over interieurvormgeving. Een vormgever inschakelen bleek al snel te duur. We wilden evengoed zelf interieurvormgeving leren. De opleiding was een stuk goedkoper dan zelf iemand te betalen. Bovendien hebben wij nu alle kennis om te doen wat we willen. Het is een investering in onszelf, de toekomst en in ons nieuwe huis. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat een diploma in interieurdesign veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en knowhow om vlot hun eigen woning te verbouwen tot een echte thuis. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen of een renovatie wil leiden. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag gaat.

niceToKnowHeader

  • Interieurvormgeving bestaat langer dan je denkt. Toen de mens zijn nomadische bestaan achter zich liet, koos hij er al voor om zijn huis te decoreren.
  • Interieurtrends verschillen zowel per tijdperk als per plaats. Zo zijn de trends in Mexico anders dan in IJsland.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Natuurlijke lichtinval maakt mensen gelukkiger en gezonder. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-