Ons team

Met meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten in verschillende landen, is het Centrum Voor Avondonderwijs de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. Concreet doen meer dan 3100 actieve en professionele docenten er alles aan om jou op een snelle en praktische manier klaar te stomen voor je nieuwe werkveld. Daarnaast kan je altijd rekenen op ons intern team. Zij zetten zich dag na dag in om jouw opleidingstraject zo vlot mogelijk te doen verlopen.

Docententeam

Al onze docenten zijn professionals die jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Ze worden zorgvuldig gescreend en hebben één doel: studenten inspireren.

Onder het motto "al doende leert men", ervaar je via hen de échte praktijk. Zo leren ze jou de kneepjes van het vak en ondervind je meteen hoe het voelt om aan de slag te gaan binnen de sector. Als hands-on zelfstandigen geven ze je bovendien startersinfo mee om vlot te beginnen met je eigen onderneming.​​​​​​​

Ontdek onze docenten

Intern team

Samen met de docenten vormen onze interne medewerkers de absolute fundering van het Centrum Voor Avondonderwijs. Laten we even een kijkje nemen achter de schermen!

De front office-crew bestaat uit een reeks gedreven opleidingsconsulenten die dagelijks paraat staan om jou te helpen met al je vragen. Samen met de copywriters, het grafisch team, het HR-team en de boekhouders, doen zij er alles aan om jou vlotjes te laten navigeren doorheen jouw opleidingstraject.

ONTMOET ONS INTERN TEAM


Vacatures

Blink jij uit in een specifiek vak en wil je deze kennis doorgeven? Of bied je graag ondersteuning achter de schermen? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega's!

DOORZOEK DE VACATURES


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-