Wat doen we?

We stomen cursisten op een snelle en praktische manier klaar voor hun professionele carrière via praktijkgerichte opleidingen. Tenzij anders vermeld in de cursusnaam of -inhoud, zijn onze opleidingen voor iedereen toegankelijk. Onze docenten zijn getraind om individuele ontwikkeling voorop te plaatsen. Met 99% van de diploma's die je bij ons behaalt, ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt. Je hebt de keuze uit: groepslessen, Virtual Classes of thuisstudies. Zo volg je je favoriete opleiding helemaal op je eigen manier!

Groepslessen


Kiezen voor onze groepslessen is kiezen voor een unieke leeromgeving met leuke klasgenoten en gemotiveerde docenten.

We organiseren groepslesssen in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Schrijf je snel in, want wie weet organiseren we jouw favoriete opleiding wel bij jou om de hoek!

Studeer in groep

Virtual Classes


Zin in een klassikale opleiding vanuit je zetel? Vanaf nu volg je ze waar en wanneer je wil via Zoom. De interactieve lessen combineren het comfort van je eigen omgeving met de voordelen van de groepslessen.

Met de Virtuele Campus Zoom geven speciaal opgeleide docenten je vanop afstand les. De gratis app is makkelijk te installeren op je PC, tablet of mobiele telefoon. Iets voor jou? Schrijf je dan snel in!

STUDEER VIRTUEEL

Thuisstudies


Thuisstudies bieden jou het maximum aan flexibiliteit en comfort. Je studeert waar en wanneer je maar wil, helemaal in je eigen tempo en op je eigen manier, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby’s. Klinkt goed? Schrijf je nu in voor een thuisstudie!

STUDEER INDIVIDUEEL

Voorproefje


Om er zeker van te zijn dat jij de perfecte match vindt, stellen we gratis proefhoofdstukken en brochures ter beschikking van al onze cursussen.

DOWNLOAD PROEFHOOFDSTUK

DOWNLOAD BROCHURE


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-