Hoe werken wij?


Het Centrum Voor Avondonderwijs wil elke gemotiveerde student op een snelle en praktische manier klaarstomen voor een toekomstig beroep. Daarom hanteren wij een unieke werkwijze, gefundeerd op twee belangrijke pijlers: kwaliteit en flexibiliteit. Zo zetten we uitsluitend in op kwalitatieve cursussen en docenten én bieden we verschillende opleidingsmethoden en startdata aan. Alles om jouw opleidingstraject zo aangenaam mogelijk te maken! Onze organisatie is meermaals bekroond met certificaten en erkenningen die bewijzen dat wij kwaliteitsbeheersing en -borging hoog in het vaandel hebben staan.


Kwalitatieve cursussen

Om jouw professionele groei maximaal te ondersteunen, organiseert het Centrum Voor Avondonderwijs meer dan 350 kwaliteitsvolle en praktijkgerichte cursussen. Deze worden zorgvuldig samengesteld en regelmatig geüpdatet. Op die manier blijven al onze cursussen aangepast aan de actuele ontwikkelingen binnen de relevante sector.

Met het oog op efficiëntie blijven we daarbovenop investeren in nieuwe technologieën, zoals onze splinternieuwe online leeromgeving: eCampus. Via je persoonlijke studentenprofiel op dit platform kan je jouw eigen agenda raadplegen en nieuwe opleidingen ontdekken. Zo bieden we jou ook online een optimale leerervaring!Kwalitatieve docenten

Onze cursussen worden gedoceerd door meer dan 3100 actieve en professionele docenten met minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar ervaring in bijberoep. Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, verkiezen we mensen die bij ons gestudeerd hebben én met voortreffelijke cijfers zijn afgestudeerd.

De strenge selectieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek van 2 uur, een testles van 1 uur en een derde selectieronde waarbij vakkennis en praktijkervaring door andere docenten wordt getoetst. Op die manier verzekeren we onze cursisten niet alleen van kwalitatief hoogstaande opleidingen, maar ook van bekwame docenten met een waaier aan relevante werkervaring!Flexibele opleidingen

De grote meerderheid van onze opleidingen kan je op verschillende manieren volgen. Zo heb je de keuze tussen groepslessen, virtual classes of thuisstudies.

Onze groepslessen worden georganiseerd in bijna twintig verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Ideaal voor wie zin heeft in een unieke leeromgeving met leuke klasgenoten en gemotiveerde docenten. Wanneer je kiest voor virtual classes, geven speciaal opgeleide docenten je vanop afstand les via de Virtuele Campus Zoom. Onze thuiscursussen zijn dan weer perfect voor wie graag individueel tewerk gaat. In dat geval krijg je 5 jaar de tijd om je traject te voltooien en geniet je het eerste jaar persoonlijke begeleiding van een professionele docent!Flexibele startdata

Om productiviteit te garanderen, zijn wij erg flexibel. Daarom bieden wij per maand verschillende startdata aan waarop je kan beginnen met je groepslessen of virtual classes. Op die manier kan jij zelf kiezen wanneer je met je opleiding begint! Sta je te popelen om te starten? Schrijf je nu in voor jouw favoriete opleiding en kies jouw persoonlijke startdatum!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0