tConsultant

Hans Bloemen

Hans is binnen onze school een echte communicatiespecialist! Hij optimaliseert verschillende interne en externe communicatiekanalen en werkt mee aan de flitsende nieuwsbrieven in jouw mailbox. Daarnaast begeleidt hij je via mail, telefoon en chat naar de opleiding die het best bij je past. 

Met zijn diploma's in de Psychologie en de Integratieve Psychotherapie is Hans ook een beetje onze mentale steun en toeverlaat. Heb je een peptalk nodig? Dan staat hij altijd voor je klaar!

In zijn vrije tijd ontdekt Hans graag nieuwe plekjes. Hij houdt van leuke citytrips, mooie wandelingen en avontuurlijke fietstochten in de natuur. Wanneer het allemaal even wat rustiger mag, vind je hem ook terug achter de kookpotten. 

Volgens Hans doe je best zoveel mogelijk praktijkkennis op. ‘Kennis wordt pas wijsheid wanneer je er actief mee aan de slag gaat!’

Communicatiespecialist

Luisterend oor

Evenwichtig


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij de Bouwschool. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze Bouwschool krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee mag waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0