teachersHeading

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die jaren ervaring hebben als ondernemer binnen de wereld van constructie. Zij leren je de echte praktijk, zoals je die nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de bouwsector. Bovendien geven ze je extra tips om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je best aanrekent. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan de Bouwschool? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

Arthur de Raad

gives courseTeachers Interieurstylist - Gevorderden in Turnhout andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Jill François

gives courseTeachers Interieurstylist Basis in Kortrijk andTeachersOverview 2 moreCourses

Peter Van Bogaert

gives courseTeachers Autohandelaar  andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Hans Van Winckel

gives courseTeachers Dakdekker  andTeachersOverview 5 moreCourses

iske oliviers

gives courseTeachers Interieurstylist Basis  andTeachersOverview 2 moreCourses

louis orban

gives courseTeachers Eindafwerking  andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij de Bouwschool. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze Bouwschool krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee mag waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0