teacherLabel

Elektricien

Aalst

nextStartingDate 08/02/2023

Elektrieker worden? Volg de groepslessen Elektriciteit aan onze school & behaal je diploma

Elektricien

Virtual

nextStartingDate 14/03/2023

Met de virtual class Elektricien studeer je middels technologie!

startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Elektricien08/02/202317/05/202318:3021:30Aalst
Elektricien14/03/202313/06/202318:3021:30Virtual

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team verder op te bouwen. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze bouwschool verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij de Bouwschool. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze Bouwschool krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk! Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee mag waarmaken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses